Titta på video på YouTube

Använd programmet YouTube för att kolla vilka videoklipp som är populärast på webbplatsen.
  1. Öppna programmet YouTube.
  2. Bläddra eller sök efter en video.
  3. När du hittar videon du gillar, tryck på den.
  4. När du visar ett videoklipp kan du:
    • Vänd HTC One SV åt sidan för att se videon i helskärmsläge.
    • Tryck på videoskärmen för att pausa eller återuppta uppspelning, eller dra i skjutreglaget för att hoppa till en annan del av videon.
    • Rulla ner i videoinformationspanelen för att se en beskrivning, relaterade videor eller kommentarer från andra som tittat.
    Tips: Vill du hellre se videon vid ett senare tillfälle? Tryck på > Lägg till i > Visningslista. Du kan öppna videon igen från Se senare-listan på din kontoprofil.
Tryck på YouTube-ikonen för att återgå till föregående sida.

Förladda video

Ställ in att YouTube-programmet ska förladda videor så att du kan se dem utan avbrott. Videon förladdas när HTC One SV laddas och är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.

För mer information om förladdninga av videor, se YouTube-hjälpen.

1. Öppna programmet YouTube.
  2. Tryck på > Inställningar > Förladdning.
  3. Välj vilken typ av videor som ska förladdas.

Videor förladdas när visas på Titta senare-skärmen eller kanalen som du prenumererar på. Ikonen ändras till när videon är klar.