Få en vägbeskrivning

Få detaljerade väganvisningar till din destination. Google Maps ger vägbeskrivningar via bil, offentliga färdmedel, cykel eller via fots.
  1. Öppna programmet Kartor.
  2. Tryck på .
  3. Välj hur du vill ta dig till destinationen.
  4. Använd din nuvarande plats som startpunkt, eller tryck på Min position för att ange din startpunkt eller välj en plats från din sökhistorik.
  5. Tryck på Välj destination och ange eller välj sedan din destination.
    Obs!: Om du åker med offentliga färdmedel, tryck på för att ställa in datum och tid för resan, eller tryck på Alternativ för att ställa in dina färdvägspreferenser.
  6. Tryck på en rutt eller transportalternativ för att visa beskrivningar på kartan. Du ser även restiden på informationen längst ner på skärmen.
  7. Tryck på informationen för att visa vägbeskrivningarna i en lista.

När du är klar med att visa kartan eller följa vägbeskrivningarna, tryck på för att återställa kartan. Destinationen sparas automatiskt i historiken för Google Maps.