Söka efter en position

Använd Google Maps för att söka efter en plats som t.ex. en adress eller en viss sorts företag eller inrättning (t.ex. museer).

1. Öppna programmet Kartor.
  2. Tryck på sökrutan och ange sedan platsen som du vill söka efter.
  3. Tryck på Enter på tangentbordet eller tryck på ett sökobjekt som föreslås. Den första platsen för sökningen visas med en platsmarkör och dess information visas längst ner på skärmen. Alla andra sökresultat visas med en röd punkt eller en smart kartikon.
    Tips:
    • För att kontrollera nästa eller föregående plats i sökningen, svep informationen till vänster eller höger.
    • Tryck på för att visa sökresultaten.
  4. Tryck på informationen för att kontrollera adresser, få vägbeskrivningar, se platsen i Gatuvy (om tillgängligt) m.m.
För att rensa kartan och söka efter en annan plats, svep ner informationen (om den är utökad) och tryck sedan på .

Hitta tjänster i din närhet

Sök snabbt efter banker, bensinstationer, livsmedelsbutiker och andra tjänster i närheten.

1. Öppna programmet Kartor.
  2. Tryck på för att visa din aktuella position.
  3. Tryck på sökrutan och tryck sedan på för att dölja tangentbordet.
  4. Tryck på en av tjänsteikonerna (t.ex. livsmedelsbutik eller bank) eller tryck på för att välja andra tjänster.
  5. Tryck på informationen för att kontrollera adresser, få vägbeskrivningar, se platsen i Gatuvy (om tillgängligt) m.m.

Kontrollera detaljerna för en plats

1. Öppna programmet Kartor.
  2. Tryck på och håll in en position på kartan. En platsmarkör öppnas och positionens information öppnas längst ner på skärmen.
  3. Tryck på platsmarkören eller informationen för att ringa, hämta direktioner, visa platsen i Gatuvy m.m.