Registrera dina favoritplatser med HTC Footprints

HTC Footprints erbjuder ett enkelt sätt att registrera dina favoritplatser och besöka dem igen. Du kan ta ett foto av en plats, till exempel en restaurang eller en sevärdhet och lagra det tillsammans med en exakt GPS-position, gatuadress, telefonnummer med mera.

Nästa gång du vill besöka samma ställe öppnar du bara det footprint du har tagit. Du kan visa positionen på kartan, söka efter den på nätet med mera.

Lägga till en plats som ett footprint

1. Sök efter platsen som du vill ta dig till.
  2. Tryck på > Spara i Footprints.
  3. Ange ett namn och övriga detaljer för footprinten.
  4. Du kan:
    • Tryck på för att ta en bild och lägga till den som foto till ditt aktuella footprint.
    • Tryck på textrutan Mina anteckningar för att lägga till en anteckning för footprinten.
  5. Tryck på Spara.

Besöka ett footprint igen

1. I Locations, tryck på > Footprints.
  2. Tryck på det footprint som du vill besöka igen.
  3. I Åtgärder, välj det du vill göra, t.ex. hämta vägbeskrivningar.
    Tips:
    • Tryck på > Sök i närheten för att leta upp närliggande anläggningar.
    • Tryck på kartans förhandsvisning för att visa footprinten på kartan.

Redigera eller ta bort ett footprint

1. I Locations, tryck på > Footprints.
  2. Tryck och håll ned det footprint som du vill redigera eller radera.
  3. Tryck på Redigera eller Radera på alternativmenyn.

Radera flera footprints

1. I Locations, tryck på > Footprints.
  2. Tryck på > Radera.
  3. Välj de footprints som du vill ta bort och tryck på Radera.