Visa kartor

• Öppna programmet Locations. En karta öppnas med din aktuella position utmärkt.
  • Dra isär två fingrar för att zooma in på kartan eller dra ihop två fingrar för att zooma ut.
Tryck för att söka efter en intressepunkt eller adress.
Tryck för att växla mellan vyn 2D och 3D.
Intressepunkt. Tryck för att visa information, ringa upp, få vägbeskrivningar m.m.
Din aktuella position.
Tryck för att använda eller inte använda kompassen.
Den här ikonen visas när du manuellt kontrollerar riktningen på kartan med två fingrar.

Välja vilka intressepunkter som ska visas på kartan

1. Medan en karta visas trycker du på > Visa (eller Mer > Visa).
  2. Välj de intressepunkter du vill eller inte vill se när du visar kartan.
    Tips: Du kan även välja att visa eller inte visa footprints och 3D-byggnader på kartan.
  3. Tryck på OK.

Markera en plats på kartan

Markera en favoritplats på kartan och lägg till den som ett footprint, få en vägbeskrivning m.m.
  1. Medan du visar en karta trycker du och håller ned det område på kartan som du vill markera.
  2. Tryck på och välj sedan vad du vill göra.
Tips: Om du vill ta bort alla nålar på kartan när du visar den trycker du på > Rensa nål (eller Mer > Rensa nål).

Ändra språk för gatunamn och intressepunkter

1. När du visar en karta, tryck på > Inställningar > Karta > Kartspråk (eller Mer > Inställningar > Karta > Kartspråk).
  2. Välj något av följande.
    Använd modersmålet som kartspråk Använd detta om du vill visa det lokala språket för kartan. Om du exempelvis visar en karta över Japan så visas namn i japansk skrift.
    Använd det språk som passar bäst Använd detta om du vill använda nuvarande språkinställningar. Det kanske inte är en tillgänglig funktion för alla kartor.

Välja karta att söka från

1. I Locations trycker du på .
  2. Innan du utför sökningen trycker du på rutan Aktuellt sökområde och väljer sedan önskat land.

Om du inte har en hämtad karta över det landet söker Locations på sina kartor online.