Hitta din position och se vad som finns omkring dig

1. Öppna programmet Locations.
  2. Om du inte ser din nuvarande plats, tryck på kartan för att visa skärmkontrollerna och tryck sedan på .
  3. Tryck på > I närheten.
  4. Välj en kategori som intresserar dig för att se vilka platser som finns i närheten.

Söka efter en intressant plats

Du kan söka efter namnet på en anrättning, gata eller ort. Föreslagna träffar visas medan du skriver.
  1. I Locations trycker du på .
  2. Tryck på Intressepunkter.
  3. Ange den plats du vill söka efter. Om du inte hittar det du letar efter, tryck på i Utökad sökning för att utöka sökningen.
  4. Tryck på en anrättning för att få vägbeskrivningar, visa på karta m.m.
    Tips: Tryck på kartans förhandsvisning för att se vart platsen är på kartan.

Söka efter en adress

1. I Locations, tryck på > Adress.
  2. Ange så mycket du kan av adressen.
    Obs!: Om du inte hittar det du letar efter, tryck på i Utökad sökning för att utöka sökningen.
    Matchande information visas.
  3. Tryck på adressen du letar efter.
Från de tillgängliga alternativen, välj att visa på kartan, få vägbeskrivningar m.m.
Tips: Tryck på kartans förhandsvisning för att se vart platsen är på kartan.