Slå på och stänga av platstjänster

Du måste aktivera positionskällor för att kunna lokalisera din position med HTC One SV.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Plats.
  2. Välj eller rensa de platskällor som du vill slå på eller stänga av.

Om en platstjänst stängs av innebär det att inga program i HTC One SV kommer att samla in din platsdata via den platskällan. Däremot kan program från tredje part samla in — och HTC One SV kan fortsätta att tillhandahålla — platsdata via andra tjänster, inklusive Wi-Fi och signaltriangulering.