På väg med HTC Bil

När du kör är det lätt att använda HTC One SV för att komma fram till resmålet och få underhållning och hjälp att hålla kontakt med de personer som betyder något för dig. Få tillgång till musik, telefonsamtal, kartor och mycket annat med HTC Bil.
  1. HTC Bil startas så snart som du monterar HTC One SV i HTC Bil-satsen.
  2. Svep upp och ner för att se vad du kan göra i HTC Bil.
Tips: När du använder HTC Bil, återgå till huvudskärmen från valfri skärm genom att trycka på .

När du tar bort HTC One SV från HTC Car-satsen, stängs HTC Bil automatiskt.

Du kan också stänga HTC Bil manuellt genom att trycka på från huvudskärmen.