Om SkyDrive för HTC Sense
Inställningar & tjänster

Om SkyDrive för HTC Sense

Med SkyDrive onlinelagring kan du förvara alla dina bilder och dokument på ett ställe. Du kan komma åt dem när som helst på HTC One SV, din dator och dina andra mobila enheter där du har SkyDrive åtkomst.
Du kan:
  • Använda Galleri för att ladda upp dina bilder. Du kan också komma åt dina bilder som är sparade på din SkyDrive lagringsplats.
  • Inga fler stora bilagor när du skickar e-post. Skicka helt enkelt en länk till dina filer som är sparade i SkyDrive.
  • Använd Polaris Office för att redigera dina Office-dokument som är sparade i SkyDrive.
  • Använd PDF-visare för att visa dina PDF-dokument som är sparade i SkyDrive.
  • Spara dokument från HTC One SV direkt till din SkyDrive lagring.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-sv