Skicka länkar till Dropbox-filer via e-postmeddelande

Nu behöver du inte längre bifoga filer i ditt e-postmeddelande. Med E-post-programmet är det enkelt att inkludera länkarna till dina Dropbox-filer och skicka dem i ditt e-postmeddelande.
  1. Öppna programmet E-post.
  2. Om du har flera e-postkonton, välj det e-postkonto som du vill använda.
  3. Skapa ett nytt e-postmeddelande och ange mottagare, eller svara på ett e-postmeddelande.
  4. Du kan:
    • Tryck på > Dokument och välj sedan en dokumenttyp.
    • Tryck på > Fil om du vill välja filtyp.
  5. Tryck på Dropbox.
  6. Öppna mappen som innehåller önskade filer och välj sedan de filer som du vill dela.
  7. Tryck på OK.

Länkarna till de valda filerna läggs till i ditt e-postmeddelande.

8. Tryck på .