Dela bilder och videor på Dropbox

Använd Galleri för att ladda upp dina bilder och videoklipp till Dropbox. Du kan sedan dela länken till Dropbox så att dina vänner kan se dina bilder och videoklipp.

Ladda upp dina bilder och videor till Dropbox från Galleri

1. Öppna programmet Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på Dela > Dropbox.
  4. Markera de foton eller videor som du vill ladda upp och tryck sedan Nästa.
  5. Skapa eller välj en mapp i Dropbox och tryck sedan på Ladda upp.
Tips:
För att visa dina uppladdningar direkt från Galleri placerar du dem under mappen Bilder i Dropbox. Eller skapa en mapp under Foton och ladda upp dem till denna mapp.

Automatiskt uppladdning av kamerabilder

Dina nya kamerabilder laddas upp automatiskt, om du har aktiverat funktionen Kamerauppladdning när du konfigurerade ditt Dropbox-konto på HTC One SV. Om du inte aktiverade det tidigare kan du göra det i Dropbox-inställningarna.
  1. Öppna programmet Dropbox.
  2. Tryck på > Inställningar > Aktivera kamerauppladdning.
  3. Välj den typ av Internetanslutning som ska använda för att ladda upp dina tagna foton och video till Dropbox.
  4. Tryck på Slå på.

Visa uppladdade foton och videor från Galleri

Mappen Kamerauppladdningar och undermappar under mappen Foton i Dropbox kan kommas åt från Galleri. De kommer att visas som album.
  1. Öppna programmet Galleri.
  2. Tryck på > Album > Dropbox.
  3. När du ser ett meddelande som visar att HTC Sense önskar åtkomst till Dropbox ska du trycka på Tillåt.
  4. Tryck på ett album för att visa dess foton och videor.

Dela länken till Dropbox

Dela länken till hela albumet med bilder och videor som finns i din Dropbox så att andra personer kan komma åt det.
  1. Från skärmen Galleri Album trycker du på Dropbox.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på ett album att dela och tryck sedan på Dela.
    • För att dela ett foto, tryck på det för visning, tryck sedan på fotot igen och tryck sedan på Dela.
  3. Välj hur du vill dela länken till detta album eller foto, t.ex. skicka det via e-post eller posta det till dina sociala nätverk.
Tips: Du kan även använda Dropbox-programmet. Tryck på som visas bredvid albumet eller filen och tryck sedan på Dela.