Konfigurera ditt Dropbox-konto

För att få ytterligare 23GB gratis Dropbox-lagring under två år, ställ in ditt Dropbox-konto från HTC One SV och fullfölj guiden för att komma igång på Dropbox webbsida.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Konton och synkronisering.
  2. Tryck på > Dropbox.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att skapa eller logga in på ditt konto.
  4. Använd datorns webbläsare och gå till Dropbox webbplats (www.dropbox.com), logga in på ditt konto och fullfölj guiden för att komma igång.
Tips: Du kan också öppna Dropbox-appen för att registrera konto.