Använda Dropbox på HTC One SV

Använda DropboxHTC One SV

När du använder Dropbox har du alltid tillgång till dina foton, videor och dokument – på HTC One SV, din dator och dina andra mobila enheter som har Dropbox-åtkomst.
HTC One SV, logga in på ditt Dropbox-konto så att du kan:
  • Åtnjut ytterligare 23 GB ledigt Dropbox-lagringsutrymme under två år.
  • Komm åt dina bilder och videor som är lagrade i Dropbox direkt från Galleri.
  • Inga fler stora bilagor när du skickar e-post. Skicka helt enkelt en länk till dina Dropbox-filer.
  • Visa och redigera Office-dokument som är lagrade i Dropbox.
  • Visa PDF-filer som är lagrade i Dropbox.
  • Spara dokument, t.ex. e-postbilagor, direkt till Dropbox.
  • Kontrollera kvarvarande Dropbox-lagringsutrymme när som helst.
Obs!:
  • Om Dropbox-programmet inte har förinstallerats kan du hämta och installera det via Google Play.
  • Dropbox är ett tredjeparts program och tillhandahålles inte av eller i anslutning till HTC Corporation.

Om erbjudandet om extra gratis Dropbox-lagringsutrymme

Ytterligare 23 GB Dropbox-lagringsutrymme är ett specialerbjudande som är tillgängligt på HTC-telefoner som använder Android med HTC Sense 4.0 eller senare och har Dropbox förinställt. Detta erbjudande är tillgängligt för både nya och nuvarande Dropbox-användare.
Viktigt:
  • Ytterligare villkor och krav kan tillämpas (inklusive abonnemangsavgift) när din tvååriga testperiod tar slut.
  • På HTC-telefoner som inte har Dropbox förinstallera, kan du hämta det från Google Play och fortfarande använda Dropbox-integrering med appar som Galleri och E-post.
  • För att få detta ytterligare 23 GB Dropbox-lagringsutrymme gratis under två år, logga in på ditt Dropbox-konto från HTC One SV (inte från din dator eller andra icke-HTC-enheter) och slutför Kom igång-guiden på Dropbox-webbplatsen (www.dropbox.com/gs).
  • Om du inte har ett Dropbox-konto ännu kan du skapa ett nytt via HTC One SV eller från datorn på www.dropbox.com.
  • Erbjudandet om detta kostnadsfria extra lagringsutrymme gäller bara en gång. Du är endast berättigad att använda detta erbjudande på en HTC-enhet.

Besök Dropbox webbplats (http://www.dropbox.com/help/249) för fullständiga regler och villkor.

Obs!: Dropbox är en tredjepartsprogram och tillhandahåes inte av eller i anslutning till HTC Corporation.