Konfigurera din profil

Lagra din personliga kontaktinformation så att du enkelt kan skicka den till andra.
  1. Gör något av följande:
    • På fliken Kontakter trycker du på Min profil.
    • Svep med två fingrar från statusfältet för att öppna Snabbinställningar. Tryck på rutan Jag (eller ditt kontaktnamn, om du redan loggat in på ditt Google-konto), och tryck på Jag eller ditt kontaktnamn igen.
  2. Tryck på Redigera mitt kontaktkort.
  3. Ange eller redigera ditt namn och dina kontaktdetaljer.
  4. Tryck på (eller nuvarande foto) för att byta ut ditt kontaktbild.
  5. Tryck på Spara.

Utöver dina kontaktdetaljer visar din profil även uppdateringar som du lagt upp på dina sociala nätverk och i dina fotoalbum online.