Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC One SV. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC One SV och nätet.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips: I Inställningar > Konton och synkronisering trycker du på Automatisk synkronisering På/Av-knappen för att ställa in automatiskt synkrionisering av alla dina konton.

Lägga till ett eller flera Google-konton

Logga in på ditt Google-konto för att se dina Gmail-kontakter och-kalendrar samt för att använda Google-appar på HTC One SV. Om du lägger till mer än ett Google-konto, kan du växla mellan kontona i program som Gmail och välja till vilket konto du ska säkerhetskopiera dina inställningar.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Google.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ett konto eller skapa ett nytt konto.

Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Google webbplats för att försöka få det tillbaka.
  1. Öppna webbläsaren i HTC One SV eller i datorn
  2. Gå till www.google.com/accounts/recovery.
  3. Välj alternativet för att återställa ditt lösenord och ange sedan den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa ditt lösenord.