Dela media på DLNA-enheter

Viktigt: Om du kommer att använda ett DLNA-kompatibelt TV- eller ljudsystem, se dess dokumentation om hur den ansluts till ditt hemmanätverk.
  1. Anslut HTC One SV till hemmanätverket via Wi-Fi.
  2. Öppna programmet Galleri eller Musik.
  3. Leta upp den media som du vill dela på HTC One SV och tryck sedan på den.
  4. Gör ett av följande:
    Under visningen av bilder eller video i Galleri Tryck på skärmen för att visa kontrollerna och tryck sedan på > Välj spelare.
    Under uppspelning av musik i Musik Tryck på > Välj spelare.
  5. Välj den nätverksenhet som du vill använda för att spela upp mediafilen.
  6. När ansluten till den andra enheten, tryck på kontrollerna på skärmen för att kontrollera uppspelning, justera volym m.m.
Obs!: Mer information om DLNA hittar du på www.dlna.org.