Lyssna på musik
APPAR OCH FUNKTIONER

Lyssna på musik

Lyssna på dina favoritlåtar med HTC One SV med programmet Musik.

Viktigt: När du öppnar Musik-programmet första gången, blir du tillfrågad om du automatiskt vill ladda ner relaterat innehåll, som t.ex. albumomslag och artistfoton till HTC One SV.
  1. Öppna programmet Musik.
  2. Tryck på och välj om du vill bläddra efter artist, album eller andra kategorier.
  3. Tryck på en låt för att spela upp den.
  4. Tryck på ikonerna på skärmen för att styra musikuppspelningen, upprepa låtar med mera.

Tryck och dra med fingret över förloppsindikatorn för att hoppa till en annan del av låten.

Slå av och på Slumpval. (Slumpval är avstängt när knappen är grå.)

Gå igenom upprepningslägena: upprepa alla låtar, upprepa nuvarande låt och upprepa inte.

Minimera skärmen Spelas nu för att fortsätta bläddra igenom din musiksamling.

Tips: När du lyssnar på musik och skärmbilden stängs av, tryck på STRÖM för att slå på skärmen igen och kontrollera musikuppspelningen direkt på låsskärmen.

Förbättra ljudet på din musik

Sätt på Beats Audio för en bättre ljudupplevelse. Låtar och videor får ett rikt och verklighetstroget ljud, speciellt om de spelas i Musik- och Galleriappar.
  1. Anslut ditt headset eller anslut HTC One SV till en extern högtalare.
  2. För att sätta på eller stänga av Beats Audio-profilen, tryck på Inställningar och sedan på Beats Audios På/Av-knapp.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-sv