Visa bilder i dina sociala nätverk

I programmet Galleri kan du kolla vad du och dina vänner har laddat upp till sociala nätverk eller bilddelningssajter.

Viktigt: Logga in på dina konton och lägg till dem i Galleri innan du börjar titta på onlinebilder.
  1. Öppna programmet Galleri.
  2. I Galleri-programmets huvudskärm trycker du på > Vänner.
  3. Tryck på ett socialt nätverkskonto eller fotodelningswebbplats.
    Tips: För att kommentera en bild i ett socialt nätverk, hålla en bildminiatyr intryckt och tryck sedan på Lägg till kommentar.

Lägg till onlinetjänst

1. I programmet Galleri på skärmen Album trycker du på > Lägg till onlinetjänst.
  2. Tryck på det sociala nätverket eller fotodelningstjänsten som du vill lägga till.

För att ta bort en nätverks- eller fotodelningstjänst på Lägg till onlinetjänst-skärmen, tryck på tjänstens namn och tryck sedan på > Ta bort.

När du tar bort ett konto tar det inte bort konton och information från själva onlinetjänsten.