Titta på och klippa en video

Du kan ta en bild medan du tittar på en video, klippa videon för att ta bort oönskade scener osv.
  1. I Galleri-programmets Album eller Händelser går du till videon du vill titta på.
  2. Tryck på bildskärmskontrollerna för att spela eller pausa videouppspelningen, justera volymen osv.
    Tips: Tryck på > Välj spelare för att dela en video på ditt hemnätverk.
  3. Tryck på för att ta och spara en stillbild.
  4. För att klippa en video, tryck på > Redigera.
  5. Dra de två klippreglagen till den del där du vill att videon ska börja och sluta.
  6. Tryck på för att förhandsgranska den klippta videon.
  7. Tryck på Spara.
Den nedklippta videon sparas som en ny fil. Ursprungsvideon förblir oredigerad.