Visa foton och video i Galleri

Kom ihåg de gamla goda tiderna. Använd Galleri för att visa alla dina foton och videor. Du kan även klippa video, lägga till fotoramar och specialeffekter m.m.
  1. Öppna programmet Galleri.
  2. Tryck att välja hur du vill visa dina foton och videor, till exempel efter album, händelse eller plats.
  3. Bläddra till ett album eller en grupp foton.
  4. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.

Visa foton och videor efter händelse

Visa foton och videor baserat på när och var de är tagna/inspelade.
  1. Öppna programmet Galleri.
  2. I Galleri-programmets huvudskärm trycker du på > Händelser. Foton och videor som du tar med HTC One SV grupperas efter tid och plats.
  3. Tryck på rutan för att visa alla bilder och video som tagits en viss händelse.

Visa foton efter plats

Med kartvy kan du visa foton efter plats.
Viktigt: Enbart foton med geo-taginformation visas på kartan.
  1. Öppna programmet Galleri.
  2. I Galleri-programmets huvudskärm trycker du på > Platser.
  3. Zooma ut och panorera kartan tills en numerisk platsindikator visas. Siffran i platsindikatorn visar hur många foton som tagits på platsen.
  4. Tryck på platsindikatorn. Fotografierna som tagits på samma plats visas.
Tips:

Vill du veta var du tog ett speciellt foto? Medan bilden visas i helskärmsläge trycker du var som helst på skärmen och sedan på > Visa på karta. (Visa på karta är tillgängligt när du har aktiverat Geo-tag-foton i Kamera.)