Hämta program från webben

Du kan hämta ner program direkt från webbplatser.
Viktigt: Program som hämtas från webbplatser kan komma från okända källor. För att hjälpa till att skydda HTC One SV och dina personliga data, rekommenderar vi starkt att du bara laddar ner från webbplatser du litar på.
  1. Öppna din webbläsare, gå sedan till webbsidan där du kan hämta önskade program.
  2. Följ webbplatsens instruktioner för att hämta programmet.
Innan du kan installera den nerladdade appen, måste du ställa in HTC One SV så att den tillåter installation av appar från tredje part i Inställningar > Säkerhet > Okända källor.
Varning: När programmet installerats, gå tillbaka till Inställningar > Säkerhet och avmarkera alternativet Okända källor.