Surfa på webben

1. Öppna programmet Internet.
  2. Tryck på URL-rutan högst upp på skärmen.
    Obs!: Om webbsidan är i helskärmsläge, bläddra neråt på skärmen för att visa URL-rutan och andra alternativ.
  3. Ange adressen till webbsidan eller dina sökord.
  4. På webbsidan kan du:
    • Trycka på en länk för att öppna den eller trycka på och hålla in en länk att visa ytterligare alternativ.
    • Trycka på en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande till den adressen.
    • Tryck och håll ner på en bild för att spara, kopiera eller ställa in som bakgrund.
  5. För att återgå till en tidigare visad webbsida, tryck på och sedan på eller .

Byta till läsläge

Vill du läsa en webbartikel utan distraktioner? Läsläget tar bort menyer, banderoller och bakgrunder från en webbsida.
Obs!: Läsläget är kanske inte tillgängligt för vissa webbsidor.
När du visar en webbsida, tryck på framför URL-adressen.
Obs!: För att stänga av läsläget, tryck på .

Maximera ditt surfutrymme

• För att dölja statusfältet vid surfning, tryck på > Inställningar > Allmänt och välj sedan Helskärm.
  • När du surfar på en webbsida, tryck på > Skrivbordsvy för att visa skrivbordsversionens helskärmsläge för webbsidan.

Använda webbläsarflikar

Öppna flera webbläsarflikar för att snabbt gå från en webbsida till en annan.

Öppna programmet Internet.
  • För att lägga till en webbläsarflik, tryck på > . Upprepa samma procedur för att öppna nya webbläsarflikar.
  • För att byta mellan webbläsarflikar, tryck på och bläddra till den webbsida som du vill visa. Tryck på webbläsarfliken för att visa webbsidan i helskärm.
  • För att stänga en webbläsarflik, tryck på och tryck sedan på .

Spara webbinnehåll för ett senare tillfälle

Spara webbsidor för att läsa senare, t.o.m. utan Internetanslutning. Du kan även lägga till videoklipp på webbsidor i Se-lista så att du kan hitta dem snabbt och se dem när du vill.
Viktigt: HTC One SV sparar endast text och bilder från webbsidan. Du behöver en Internetanslutning för att öppna länkade sidor och spela upp videoklipp.
  1. När en webbsida visas, tryck på > .
  2. Tryck på Läslista eller Se-lista.
    Obs!: När webbsidan som du lägger till i Se-lista har ett eller flera videoklipp kommer du att tillfrågas om vilka videoklipp som du vill lägga till.

För att visa en sparad webbsida eller videoklipp, tryck på > Sparad. Bläddra till Läslista eller Se-lista och tryck sedan på den webbsida eller video som du vill visa.

Ställa in alternativ för webbläsaren

Anpassa webbläsaren till dina surfvanor. Ställ in alternativ för visning, sekretess och säkerhet när du använder webbläsaren.
På webbläsarskärmen trycker du på > Inställningar.