Söka på HTC One SV och nätet

Du kan söka efter information på HTC One SV och på nätet. Starta din sökning genom att ange ett nyckelord eller använda Google Röstsökning.
Tips: Vissa program som t.ex. Kontakter eller E-post har sin egen sökfunktion som du kan använda för sökning med dessa program.

Söka på nätet och i HTC One SV

1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
    Tips: Om du redan har konfigurerat ett Google-konto på HTC One SV, får du alternativet att logga in på Google Now. Se Hämta omedelbar information med Google Now.
  2. Ange i sökrutan det som du vill söka efter. I takt med att du skriver visas en lista över matchande objekt i HTC One SV och förslag från Google.
    Tips: För att söka efter information enbart på HTC One SV, svep uppåt med fingret över skärmen och tryck sedan på Sök telefon.
  3. Om det du söker finns i förslagslistan trycker du på det i listan för att öppna det i motsvarande program.

Söka på webben med din röst

Använd Google Röstsökning för att hitta information på webben genom att tala till HTC One SV.
  1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Tryck på och säg sedan det du vill söka efter. Efter att du har talat så visas matchande objekt från Google.
  3. Om det du söker efter finns i listan, tryck på objektet för att öppna det i dess motsvarande program. Om det inte finns, tryck på för att söka igen.

Ställa in sökalternativ

1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på > Inställningar för att ställa in följande alternativ:
    • Röst. Ställ in Google Röstsökning språk, talutdata m.m.
    • Telefonsök. Välj vilka program på HTC One SV som är inkluderade vid en sökning.
    • Sekretess och konton. Hantera din platshistorik, aktivera de senaste webbsökningarna för att visa eller rensa din sökhistorik.