Säkerhetskopiera textmeddelanden

Spara viktiga textmeddelanden genom att säkerhetskopiera dem på telefonens lagringsutrymme eller minneskort. Det är enkelt att återställa säkerhetskopierade textmeddelande efter att du har raderat dem från din meddelandelista.
Viktigt:
  • När ett minneskort är isatt kommer HTC One SV endast att säkerhetskopiera och återställa textmeddelanden från minneskortet.
  • Ta ut ditt minneskort om du vill använda telefonens lagringsutrymme för att säkerhetskopiera eller återställa meddelanden.
  1. Öppna programmet Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera/Återställ SMS > Säkerhetskopiera > Säkerhetskopiera SMS.
  3. Ange ett namn på säkerhetskopiefilen och tryck på OK.

Återställa textmeddelanden

Du kan endast återställa textmeddelanden som har exporterats via funktionen Säkerhetskopiera SMS.
  1. Öppna programmet Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera/Återställ SMS > Återställ.
  3. Välj hur ofta du vill återställa meddelandena och tryck sedan på Nästa.
  4. Tryck på den säkerhetskopiefil du vill importera.
  5. Tryck på OK.

Säkerhetskopiera textmeddelanden via e-post

Viktigt: Du behöver ställa in ditt e-postkonto i E-postprogrammet.
  1. På skärmen Meddelanden-skärmen trycker du på > Säkerhetskopiera/återställ SMS.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera > Säkerhetskopiera SMS via e-post.

Den säkerhetskopierade filen är bifogad ett e-postmeddelande.

3. Ange din e-postadress.
  4. Skriv e-postmeddelandet och skicka det.
För att återställa textmeddelande på HTC One SV, öppna e-postmeddelandet med den säkerhetskopierade filen från programmet E-post. Tryck först på bilagan för att ladda ner den och tryck sedan på den igen för att öppna den säkerhetskopierade filen för import.