Ställa in ett konferenssamtal

Det är lätt att hålla konferenssamtal med vänner, familj eller medarbetare. Gör det första samtalet (eller acceptera ett samtal) och slå sedan helt enkelt upp nästföljande nummer för att lägga till det i konferensen.
Viktigt: Se till att ditt micro SIM-kort är aktiverat för konferenssamtalstjänst. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  1. Ring till den första konferensdeltagaren.
  2. När ansluten, tryck på > Lägg till samtal och slå sedan numret till den andra deltagaren. Den första deltagaren parkeras.
  3. När den andra deltagaren kopplats in, tryck på .
  4. För att lägga till en annan deltagare, tryck på och ring sedan kontaktens nummer.
  5. Du du kopplats in trycker du på för att lägga till deltagaren till konferenssamtalet.
  6. För att prata privat med en person i konferenssamtalet trycker du på och väljer sedan Privatsamtal.

För att avsluta samtalet med en av deltagarna trycker du på och sedan på Avsluta samtalet.

För att avsluta konferenssamtalet trycker du på Avsl. samt..