Ringa ett nödsamtal

I vissa regioner kan du ringa nödsamtal från HTC One SV även om det inte finns ett micro SIM-kort isatt eller om micro SIM-kortet har blockerats.

Viktigt: Om du inte har någon nätverkssignal kan du inte ringa ett nödsamtal.
  1. Öppna programmet Telefon.
  2. Ange det lokala nödsamtalsnumret och tryck sedan på Ring.
Tips: Om du har aktiverat men glömt bort lösenordet till skärmlåset eller ditt grafiska lösenord kan du fortfarande ringa nödsamtal genom att trycka på Nödsamtal på skärmen.