Ställa in ansiktsupplåsning på telefonen

Ställ in ansiktsupplåsning om du vill låsa upp HTC One SV med frontkameran.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås > Face Unlock.
  3. Tryck på Konfigurera nu och följ instruktionerna på skärmen.
  4. Välj en sekundär upplåsningsmetod utifall att telefonen inte känner igen dig.
  5. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
För att hjälpa till att göra face unlock mer pålitligt och säkert kan du:
  • Tryck på Förbättra ansiktsmatchningen för att träna HTC One SV att känna igen ditt ansikte i olika situationer, t.ex. med glasögon eller om du sparar skägg.
  • Välj alternativet Liveness-kontroll och du kommer att uppmanas att blinka för att låsa upp skärmen.