Byta bakgrunden

Välj favoritbild som bakgrund för startsidan. Välj bland tillgängliga bakgrunder eller använd en bild du har tagit med kameran.

Du kan ockå använda HTC Komma igång-tjänsten för att välja ett foto från datorn som bakgrund.

1. Gå till Inställningar och tryck på Anpassa.
  2. Tryck på Bakgrund.
  3. Tryck på något av följande:
    HTC-bakgrunder Välj en förinställd bakgrund och tryck på Förhandsgranskning.
    Aktiva bakgrunder Välj en förinställd aktiv bakgrund och tryck på Förhandsgranskning. Om den aktiva bakgrunder du valt kan anpassas, tryck på Inställningar.
    Datorfoton Använd HTC Komma igång-tjänsten för att välja ett foto från datorn och använd det som bakgrund på HTC One SV.
    Galleri Välj ett befintligt foto och beskär det.
  4. Tryck på Klar eller Använd.