Ta ett panoramafoto
APPAR OCH FUNKTIONER

Ta ett panoramafoto

Från Golden Gate-bron till Eiffeltornet - Du kan fotografera vad som helst, brett som högt, på en enda bild.
Viktigt: Vissa kamerafunktioner är inte tillgängliga när du använder detta läge, som t.ex. zoomning.
  1. På Sökarskärmen trycker du på .
  2. I Fototagningsläge, tryck på Panorama.
  3. När du är redo att ta bilden, tryck på . Riktningspilar visas som uppmanar dig att panorera åt vänster eller höger i landskapsläget (eller upp eller ner i porträttläget).
  4. Panorera HTC One SV så smidigt som du kan för att automatiskt ta bilder.

Du kan även trycka på för att när som helst avbryta fotograferingen.

Kameran syr ihop bildrutorna till ett enda foto.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-sv