KOMMA IGÅNG
Uppdatera telefonens programvara
KOMMA IGÅNG

Uppdatera telefonens programvara

HTC One SV kan kontrollera och meddelande dig om det finns någon ny uppdatering. Du kan även söka efter en tillgänglig uppdatering manuellt.

Installera en programuppdatering

När en Internetanslutning är på och det finns en ny programvaruuppdatering visas uppdateringsikonen i statusfältet.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på systemuppdateringsmeddelandet.
  2. Om du inte vill hämta uppdateringen via din dataanslutning, välj Uppdatera endast via Wi-Fi.
  3. Tryck på Ladda ner.
  4. När hämtningen är klar, välj Installera nu och tryck sedan på OK.

HTC One SV startas om när uppdateringen är klar.

Installera en programuppdatering

När en Internetanslutning är på och det finns en ny uppdatering för din HTC eller mobiloperatörens program visas uppdateringsikonen i statusfältet.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på uppdateringsmeddelandet.

Skärmen Uppdateringar öppnas med en lista över de applikationer som ska installeras.

2. Tryck på ett föremål för att visa dess detaljer och tryck sedan på .
  3. När du har granskat uppdateringarna, tryck på Installera. Du ombeds att starta om HTC One SV om så behövs.

Söka efter uppdateringar manuellt

1. Gå till Inställningar och tryck på Om.
  2. Tryck på Programvaruuppdateringar. HTC One SV kontrollerar om det finns någon tillgänglig uppdatering.
Obs!: Om du inte har en Internetanslutning kommer du att uppmanas att aktivera mobildata eller ansluta till ett Wi-Fi-nätverk. När ansluten, tryck på Sök nu för att söka efter uppdateringar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-sv