Lära känna dina inställningar

Vill du ändra ringsignal, konfigurera en Wi-Fi-anslutning eller lägga till dina konton? Gör detta och mer i Inställningarna.
  1. Öppna Inställningar antingen från Snabbinställningar eller Alla program.
    • Med två fingrar, svep neråt från statusfältet för att öppna Snabbinställningar och tryck sedan på .
    • På startsidan, tryck på för att växla till skärmen Alla program och tryck sedan på Inställningar.
  2. Här är några grundläggande inställningar som du kan ändra:
    • Tryck på På/av bredvid t.ex. Wi-Fi för att aktivera eller inaktivera funktionen. Tryck på objektet för att konfigurera dess inställningar.
    • Tryck på Ljud för att ställa in en ringsignal, välja en ljudprofil och konfigurera ljudinställningar för inkommande samtal.
    • Tryck på Anpassa för att ändra startsidans bakgrund, låsskärmens stil m.m.
    • Tryck på Konton och synkronisering för att lägga till och logga in på dina olika konton, t.ex. e-post, sociala nätverk m.m.
    • Tryck på Säkerhet för att göra HTC One SV säkrare, t.ex. med ett skärmlås.