Hämta kontakter och annat innehåll till HTC One SV

Utöver HTC-överföringsverktyg finns det andra sätt som du kan lägga till kontakter och annat innehåll till HTC One SV.
Synkronisera med din dator

Använd HTC Sync Manager för att synkronisera kontakter, dokument, spellistor osv. mellan HTC One SV och din dator som kör Windows eller Mac OS.

Du kan även använda den för att överföra kontakter, meddelanden och annat innehåll från en iPhone till datorn, och därefter till din HTC One SV.

Gmail Google-kontakter importeras till HTC One SV då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC One SV.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att synkronisera kontaktinformation från dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One SV synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Telefonkontakter Du kan skapa kontakter lokalt på HTC One SV, om du inte föredrar att spara dem på dina konton online.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC One SV.