KOMMA IGÅNG
Viloläge
KOMMA IGÅNG

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC One SV i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC One SV ligger i väskan.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC One SV sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Du kan ändra den tid som ska förflyta innan HTC One SV försätts i viloläge i inställningarna för Display, gester och knappar (eller Bildskärm och knappar).

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC One SV manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Om du har ställt in en låsskärm så måste den låsas upp.
Obs!: HTC One SV aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-sv