Ställa in den nya telefonen första gången

När du slår på din nya telefon för första gången, blir du uppmanad att konfigurera den. Gå igenom installationen på enheten för att välja Internet-anslutning, välj hur du vill ställa in telefonen osv.
  • Välj Ny installation för att ställa in dina konton och anpassa den nya telefonen från datorn med HTC Komma igång-tjänst.

Din telefon visar adressen till webbplatsen HTC Komma igång och en kod för sammankoppling. På datorns webbläsare går du till webbadressen och skriver in koden för sammankoppling för att starta webbinstallationen. Du måste ha ett HTC-konto för att spara dina konton och inställningar på webben och ladda ner dem till telefonen.

• Om du redan har slutat installationen av HTC Komma igång innan du sätter på telefonen, laddar du bara ner webbinstallationen. Välj att importera innehåll, och välj Använd HTC Kom igång-konfigurationen.
  • Om du har innehåll från en gammal telefon, kan du välja att göra en direktöverföring mellan telefonerna.
  • För att förenkla säkerhetskopieringen och återställa data från HTC One SV till en annan HTC-telefon i framtiden, väljer du Säkerhetskopiera telefonen dagligen.
Obs!:
  • För att ta reda på mer om HTC komma igång och HTC-konto, se Hjälp och Vanliga frågor på webbplatsen HTC Kom igång (www.htcsense.com/help/).
  • Om du har överfört innehåll som bakgrund och ringsignal från en gammal telefon, kommer användningen av HTC komma igång för att anpassa och ladda ner samma typer av innehåll från webben att ändra inställningarna på den nya telefonen.
  • En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. För att undvika att det uppstår datakostnader, avaktivera dessa funktioner under Inställningar. För mer information om platstjänster, se Slå på och stänga av platstjänster.