Batteri

Ta ut batteriet

Viktigt: Innan du använder HTC One SV för första gången måste du avlägsna den tunna filmen från batteriet.
  1. Ta bort kåpan på baksidan.
  2. Lyft upp batteriet från batterifacket med tummen eller ett finger.

Sätta i batteriet

Viktigt: Använd bara de originalbatterier och tillbehör som medföljde i kartongen eller utbytesdelar som rekommenderas av HTC.
  1. Ta bort kåpan på baksidan.
  2. Sätt i batteriet (med de blottade kopparkontakterna först) i batterifacket.

Laddar batteriet

Du bör ladda batteriet innan du slår på och använder HTC One SV, rekommenderas även att du laddar batteriet.
Viktigt:
  • Batteriet sitter förinstallerat i HTC One SV vid leverans. En tunn film sitter mellan batteriet och batterifacket. Du måste ta bort den här filmen innan du kan ladda batteriet.
  • Använd bara adaptern och USB-kabeln som medföljer HTC One SV för att ladda batteriet. När batterinivån är låg, kom ihåg att använda strömadaptern för att ladda telefonen, inte USB-kabeln till datorn.
  • Ta inte ut batteriet ur HTC One SV medan det laddas med ström- eller biladaptern.
  1. Anslut USB-kabelns minsta kontakt till telefonens USB-ingång.
  2. Anslut den andra änden av USB-kabeln till strömadaptern.
  3. Koppla in strömadaptern till ett eluttag för att börja ladda batteriet.
Obs!:
  • Som en säkerhetsåtgärd kan batteriet stoppa laddningen för att undvika överhettning.
  • När du använder Internet och laddar batteriet kan HTC One SV bli varm. Det är helt normalt.
  • För att spara ström, koppla ur strömadaptern från eluttaget när laddningen är klar.