Minneskort

Använd ett minneskort för att lagra dina foton, videor och musik.

Sätta i minneskortet

1. Ta bort kåpan på baksidan.
  2. Sätt i microSD-kortet i kortplatsen med guldkontakterna vända nedåt och tryck tills det kommer på plats med ett klick.

Montera bort minneskortet

Om du vill ta ut minneskortet medan HTC One SV är på måste du först montera bort minneskortet så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Lagring.
  2. Tryck på Montera bort SD-kort.

Ta bort minneskortet

1. Ta bort kåpan på baksidan.
  2. Tryck på minneskortet för att mata ut det från kortplatsen.
  3. För ut minneskortet från kortplatsen.