HTC One SV

1. TILLBAKA
  2. STARTSIDA
  3. USB-anslutning
  4. SENASTE APPAR (kan konfigureras i Inställningar för att öppna menyn)
  5. VOLYM
  6. Meddelandelysdiod
  7. Främre kamera
  8. Avståndssensor
  9. STRÖM
  10. 3,5 mm hörlurskontakt
Viktigt:
  • Om du vill använda ett skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köp ett skärmskydd som är avsett för HTC One SV.
  • HTC One SV ger dig inbyggt lagringsutrymme så att du omedelbart kan ta foton och video eller kopiera filer direkt ur förpackningen. För at maximera lagringsutrymmet för mer media och filer måste du köpa och sätta in ett minneskort.
  • HTC One SV finns i antingen i en version med endast 3G eller med både 3G och LTE, beroende på vad som stöds av telefonen du köpt och din mobiloperatör. Du behöver en LTE-plan för att använda operatörens 4G LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.