Avinstallera ett program
APPAR OCH FUNKTIONER

Avinstallera ett program

Om du inte längre behöver ett program som du har hämtat och installerat är det enkelt att avinstallera det.
Viktigt: De flesta av de förinstallerade programmen kan inte avinstalleras.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck och håll inne på programmet som du vill ta bort och dra den sedan till .
Obs!: Om du har köpt ett program i Play Butik kan du avinstallera den för en återbetalning inom en begränsad tid. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalda program i hjälpavsnittet för Google Play.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s