Lyssna på internetradio med TuneIn

Direkt från HTC Car kan du avnjuta Internetradiostationer med TuneIn.
  1. På huvudpanelen, svep åt vänster tills du ser Musikprogrampanelen.
  2. Tryck på Internetradio. Du kan sedan:
    • Leta efter tillgängliga stationer efter kategori.
    • Trycka på för att öppna och söka efter stationer med nyckelord, t.ex. artist eller ämne.
  3. Tryck på en station för att börja lyssna på den.
Tips: Tuneln förladdar ljuddata (buffrar) för att garantera en smidig uppspelning på din HTC One S innan din valda station spelas upp. För att ställa in den mängd ljud som ska förladdas, tryck på och välj en bufferttid.