Lägga till eller redigera dina favoriter bland videotjänster och program

Lägga till eller redigera dina favoriter bland videotjänster och program

Förutom att se på filmer med kan du använda HTC Watch för snabb tillgång till dina favoriter bland videotjänster och program.
Viktigt:
  • Tillgängligheten för dina favoritprograms genvägar beror på din butiks land eller region.
  • Du måste kanske hämta programmet först från Google Play.
  • Under Favoritprogram på startsidan för HTC Watch, tryck på en genväg för att öppna den.
  • För att redigera dina genvägslistor, tryck på > Redigera favoritprogram och välj eller rensa sedan objekt.