LinkedIn för HTC Sense
APPAR OCH FUNKTIONER

LinkedIn för HTC Sense

När du är inloggad på LinkedIn för HTC Sense kan du se dina LinkedIn-kontakter och deras senaste uppdateringar i Kontakter. Du kan även dela dina uppdateringar och kontrollera inlägg från dina anslutningar i Friend Stream.
Obs!: Om du har programmet LinkedIn (förinstallerat eller hämtat), inloggning på LinkedIn för HTC Sense loggar inte in dig på programmet LinkedIn och vice versa. Om du vill använda samma LinkedIn-konto till båda måste du logga in på båda, med samma inloggningsuppgifter.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s