Snabb överföring av media från HTC Sync Manager till HTC One S

Snabb överföring av media från HTC Sync Manager till HTC One S

Du kan överföra en låt eller ett foto snabbt från HTC Sync Manager till HTC One S utan att behöva synkronisera med övriga objekt.
Viktigt: Se till att HTC One S är ansluten till din dator.
  1. Leta upp den låt eller det foto som du vill överföra till HTC One S.
  2. Klicka på låten eller fotot. Du kan även överföra en spellista eller ett album.
  3. Klicka på Skicka till telefon.