Synkronisera foton och videor med datorn

1. Anslut HTC One S till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Galleri > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR.
  3. Välj Synkronisera galleri.
  4. Du kan välja att:
    Importera nya bilder och videor från enheten Importera nya foton och videor från HTC One S till HTC Sync Manager.
    Synkronisera album till enheten Synkronisera Galleri-album från HTC Sync Manager till HTC One S. Välj att synkronisera Alla album eller endast Valda album.
  5. När du är klar med inställningen av övriga objekt för synkronisering i HTC Sync Manager, klicka på för att synkronisera alla samtidigt.