Synkronisera musik med datorn

Du kan ställa in HTC Sync Manager att synkronisera musikfiler och spellistor mellan HTC One S och din dator.
  1. Anslut HTC One S till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Musik > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR.
  3. Välj Synkronisera musik.
  4. Du kan välja att:
    Importera ny musik från enhet Importera ny musik som hittats på HTC One S till HTC Sync Manager.
    Synkronisera musik till enheten Synkronisera musik från datorn till HTC One S. Välj att synkronisera All musik eller endast Valda spellistor.
  5. Om det finns motstridiga spellistor på HTC One S och datorn, välj den spellista som du vill behålla.
  6. När du är klar med inställningen av övriga objekt för synkronisering i HTC Sync Manager, klicka på för att synkronisera alla samtidigt.