Skapa mer lagringsutrymme

I takt med att du använder din HTC One S kommer du att samla på dig data och fylla lagringskapaciteten. Här är några tips för hur man ökar lagringsutrymmet.

Lagra filer i Dropbox

Foton, e-postbilagor och övriga dokument kan lagras i Dropbox och du kommer åt dem vart du än är. Du kan ställa in Kamera-programmet så att det automatiskt laddar upp foton till Dropbox.

Hantera foton och videor

• Ställ in att Kamera-programmet ska ladda upp foton automatiskt till en fotodelningswebbplats eller lagringskonto online. Radera bara alla foton när lagringsutrymmet är fullt. Du kan när som helst hämta dem från fotodelningswebbplatsen eller lagringskontot online.
  • När du tagit flera bilder kontinuerligt, behåll bara de bästa fotona och ta bort de andra.
  • Efter att du redigerat ett foto eller klippt en video sparas originalfilen. Radera originalfilerna eller flytta dem till lagringsutrymmet online eller på din dator.
  • Använd en lägre upplösning om du inte skriver ut stora foton eller endast skickar videor via MMS. Högupplöst media tar upp mer utrymme. I Kamera-inställningen, tryck på Bildförhållande och upplösning för foton eller tryck på Videokvalitet för videor.

Säkerhetskopiera programdata

Behåll endast den senaste programdatan på din HTC One S. Du kan säkerhetskopiera kalendrar, kontakter och bokmärken eller exportera textmeddelanden och egna ordlistor. För mer information, se Säkerhetskopiera filer, data och inställningar.

Kör guiden för minnesbrist

För allmänna rensningar, använd guiden för minnesbrist för att avinstallera program, ändra hämtningsinställningar för e-post och textmeddelanden och ta bort programdata och övriga filer.

Inaktivera en del program

Program, även de som inte används ofta, kan köras i bakgrunden och hämta data till telefonens lagringsutrymme. Om programmet inte kan tas bort kan du inaktivera det. I Inställningar, tryck på Program > Alla och välj det program som du vill inaktivera. Tryck på Avaktivera.

Frigöra lagringsutrymme med guiden för minnesbrist

Frigör enkelt lagringsutrymme i telefonen genom att rensa upp programcacheminnet, flytta eller avinstallera program och ändra inställningarna för E-post och Meddelanden så att endast den senaste informationen behålls.
Viktigt: Du kan inte avinstallera vissa förinstallerade program.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Lagring och under Telefonens lagringsutrymme, tryck på Frigör utrymme.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.