Typ av lagringsutrymme

Vill du veta vilken typ av lagringsutrymmen som kan användas för dina program, data och filer?

HTC One S använder dessa lagringstyper:

Program och datalagring

Programmen installeras på detta lagringsutrymme, och benämns som App-lagring i dina telefoninställningar. Här lagras även data som t.ex. textmeddelanden, kontakter du skapat eller synkroniserat med telefonen, kontoinställningar m.m.

Detta lagringsutrymme hanteras och skyddas noga av telefonen eftersom det innehåller din personliga information. När du ansluter telefonen till en dator är det här lagringsutrymmet inte tillgängligt från datorn.

Lagringsutrymmets innehåll raderas när du gör en fabriksåterställning. Var noga med att säkerhetskopiera din data innan du startar en fabriksåterställning.

Lagring av filer

Det finns ytterligare ett inbyggt lagringsutrymme som benämns som Telefonminne i dina telefoninställningar. Det är här du kan lagra dina filer.

När du ansluter telefonen till en dator är det här lagringsutrymmet tillgängligt och du kan kopiera filer mellan dem.

När du utför en fabriksåterställning kan du välja mellan att behålla eller radera lagringsutrymmets innehåll.

USB-lagringsenhet

När du ansluter en extern USB-lagringsenhet (t.ex. USB-flashminne eller SD-kortläsare) kan du visa foton och video som är lagrade på enheten direkt från Galleri och spela låtar som är lagrade på enheten i Musik. Du kan även öppna PDF-filer och redigera Office-dokument.

Du behöver en USB OTG adapter för mikrokabel för att ansluta HTC One S och en USB-lagringsenhet. HTC One S stöder USB-lagringsenheter (förutom portabla hårddiskar) på upp till 64 GB.

Online-lagring

Om du använder ett lagringskonto online som är tillgängligt från HTC One S kan du lagra dina filer på din online-lagring.

Standardlagringen för dina filer varierar från program till program. Vissa program tillåter att du anger standardlagringsutrymme.