Om HTC Media Link HD

Du kan plugga in HTC Media Link HD till en TV med HDMI-port och sedan visa trådlöst innehåll på TV:n.
Obs!: HTC Media Link HD säljs separat.

Enkel att ställa in och använda

Med en svepning med tre fingrar, anslut HTC One S till HTC Media Link HD och dela innehållet på den stora skärmen.

Gör flera saker samtidigt med dubbla skärmar

HTC Media Link HD ger dig dubbla skärmar när du:
  • Visar ett foto eller video i Galleri
  • Spelar upp musik i HTC Musik
  • Ser på en trailer, inköpt film eller hyrd serie i HTC Watch
När du spelar upp media på den stora skärmen kan du göra flera saker samtidigt som t.ex. besvara samtal, surfa på nätet eller skicka e-postmeddelanden på HTC One S.

Förvandlar din TV till en digital fotoram

Använd TV:ns skärmsläckare till att lagra upp till 30 foton från HTC One S på HTC Media Link HD och visa dem som ett bildspel på TV:n.

För att läsa mer om hur man ställer in HTC Media Link HD och använder den med HTC One S, se bruksanvisningen för HTC Media Link HD.