Kontrollera batterianvändning

Se en rankinglista över program som använder batteriet. Du kan också se hur mycket och hur länge batteriet har använts för varje program.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Ström > Förbrukning.
  3. Du kan:
    • Tryck på ett program för att se hur mycket det tar på batteriet. Du kan se hur mycket av batteriet som används av resurser som skärmen och CPU-enheten för programmet och andra användningsuppgifter.
    • Tryck på om du vill stänga ett program.
Tips: Om du ser knappar medan du visar detaljerna för ett programs användning av batteriet, kan du trycka på dem för att justera inställningarna som påverkar batterianvändningen, stoppa programmet osv.

Kontrollera batteriet historik

Kontrollera hur länge du har använt HTC One S sedan den senaste ändringen. Du kan också se ett diagram över hur länge skärmen har varit på, och hur länge du har använt anslutningar som det mobila nätverket eller Wi-Fi.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Ström > Historik.
  3. Om du har använt HTC One S länge sedan den senaste ändringen, svep åt vänster eller höger för att rita upp ett skaldiagram som visar batterianvändningen över tiden i detalj.

Du kan också dra isär fingrarna eller klämma ihop för att rita skaldiagrammet.