KOMMA IGÅNG
HTC Sense-tangentbord
KOMMA IGÅNG

HTC Sense-tangentbord

Det går snabbt och korrekt att skriva med HTC Sense-tangentbordet.
  • Slå på Trace-tangentbordet så att du kan mata in ord genom att endast svepa fingret från en bokstav till en annan.
  • Du kan mata in ord genom att prata.
  • Prediktiv text sparar även tid. I takt med att du skriver kommer det upp ordförslag som du kan välja från. Du kan t.o.m. lägga till fler ord i den prediktiva ordlistan.
  • Svep bara till höger för att öppna siffer- och symboltangentbordet. Eller svep till vänster för att ändra språk.
  • Tangenterna har sekundära nummer, skiljetecken och andra tecken som du snabbt kan infoga utan att behöva växla till siffer- och symboltangentbordet.

Till exempel, den första tangentraden har nummer. Tryck och håll ner en tangent för att mata in ett nummer.

• Välj bland ett urval av smileys och infoga en direkt från tangentbordet.
  • Visa eller dölj piltangenterna för navigering på tangentbordet. Om du aktiverar piltangenterna i Inställningar visas de endast på porträttangentbordet.

Eftersom alla har sin egen skrivstil kan du gå till Inställningar för att kalibrera tangentbordet efter hur du skriver.

För mer information om hur man använder HTC Sense-tangentbordet, se Använda tangentbordet på skärmen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s