Överföra kontakter från den gamla telefonen via Bluetooth

Beroende på funktionerna i din gamla telefon kan kanske Överföring-programmet föra över inte bara dina kontakter utan även annan data som t.ex. kalenderhändelser och textmeddelanden till din HTC One S.
  1. Från startsidan trycker du på > Överför.
  2. Tryck på Nästa för att börja.
  3. Välj din gamla telefons namn och modell.
  4. Aktivera Bluetooth på din gamla telefon och ställ in den på upptäckbart läge.
  5. Följ instruktionerna på skärmen på din gamla telefon och HTC One S för att parkoppla dem.
  6. Välj vilken typ av data som ska överföras:
    • Om du valt Kontakter och Kalender kan du välja om du vill överföra dem till telefonen eller till ett konto du är inloggat på (t.ex. Exchange ActiveSync).
    • Om du överför data från HTC One-serien (eller nyare telefon) kan du även välja SMS, Bokmärke och Uppgift. Dessa typer av data kan endast överföras lokalt till HTC One S.
  7. Vänta tills dataöverföringen har slutförts.